Installatiebedrijf A. Welvaarts Roderweg 37 5298 NB Liempde
+31 (0)411 633 587 Mail ons

Dakwerk

Warmte, waardebehoud, een lagere energierekening en het voorkomen van lekkage. Met een verzorgd en onderhouden dak en hemelwaterafvoer zit u er mooi, slim en waterdicht bij. Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw dakbedekking doordat gebreken en lekkages tijdig gesignaleerd en verholpen worden.

U loopt dan geen risico op ernstige lekkages of zelfs het instorten van uw dakconstructie.

Functie van kwalitatieve dakbedekking

Kwalitatieve dakbedekking zorgt voor bescherming van uw vastgoed. Ieder dak vraagt om de juiste methode en aanpak. Zo zijn wij gespecialiseerd in onder andere: bitumineuze dakbedekking, zinken dakgoten, prefab dakgoten, koperen daken en loden afwerkingen.

De juiste keuze heeft te maken met een aantal verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te bekijken of er veel zon op dak staat waardoor de temperatuur zal stijgen.

Ook zijn er daken met aparte vormen waarbij een hogere flexibiliteit van het materiaal nodig is. De juiste keuze zorgt voor een langere levensduur van uw dakbedekking.

Onderhoud en reparatie

Het is niet altijd direct nodig om een volledig nieuwe dakbedekking te plaatsen. In veel gevallen voldoet een reparatie waarbij nieuwe stukken worden gebrand waar de kwaliteit lokaal achteruit is gegaan.

Schade aan uw dak ontstaat door vele verschillende oorzaken. De lekkages en eventuele verslechtering die hieruit voorkomt moet spoedig worden hersteld om verdere problemen te voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel het aanbrengen als het onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. Neem contact met ons op voor een vakkundige en professionele aanpak.

Overige werkzaamheden

Wij nemen deel aan

Copyright all content | Installatiebedrijf A. Welvaarts