Installatiebedrijf A. Welvaarts Roderweg 37 5298 NB Liempde
+31 (0)411 633 587 Mail ons

Riolering

Naast het verwerken van huishoudelijk afvalwater, behoort ook de afvoer van regenwater tot de riolering. Wij leggen uw afvoerleidingen zo aan dat zij niet snel verstoppen, niet borrelen en bij uw erfgrens netjes aansluiten op het rioleringsstelsel van uw gemeente of Waterschap.

Rioolreiniging / rioolontstopping

Het kan voorkomen dat uw rioolprobleem niet opgelost is met een simpele ontstopping. In dat geval vertoont de riolering waarschijnlijk gebreken. Wij gaan voor u op onderzoek uit en lossen het probleem op.

Door uw rioleringssysteem gaan per week duizenden liters afvalwater. Het kan voorkomen dat er een verstopping of lekkage ontstaan. In geval een verstopping is er sprake van een prop, wij verhelpen dit soort gevallen door middel van mechanische reiniging of hogedruk reiniging. Afhankelijk van de situatie wordt de beste methode gekozen om het probleem spoedig te verhelpen.

Is er sprake van een lekkage? In dat geval onderzoeken wij waar de lekkage is ontstaan, dit doen wij door middel van een camera systeem of rooktechniek. In het laatste geval wordt er met een rookmachine rook in de afvoer geblazen. Zo kunnen wij duidelijk achterhalen waar de rook uit het kanaal ontsnapt.

Rioolreparatie

In enkele gevallen is er geen sprake van een lekkage of verstopping maar van schade. In dat geval zal een deel van de riolering moeten worden vervangen om een feilloze afvoer van afvalwater te kunnen garanderen. Mocht er na inspectie duidelijk worden dat er sprake is van een vervangingsingreep zullen wij uiteraard op voorhand informeren over de betreffende kosten.

Wij hebben in regio al zeer veel ervaring opgedaan met verschillende rioleringssystemen, hierdoor kunt u rekenen op onze kennis en expertise voor het vakkundig en snel oplossing van uw afvoerproblemen. Neem direct contact op.

Overige werkzaamheden

Wij nemen deel aan

Copyright all content | Installatiebedrijf A. Welvaarts